Eğitimci- Yazar Hakan Yandım ile "Öğretmenlik Yolculuğum" Söyleşi Programı

.

Konuğumuz Hakan YANDIM Bilgisayar ve öğretim teknolojileri alanında lisans, eğitim yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 
2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen konuğumuz Ankara’daki kutlama programında Milli Eğitim Bakanlığı, TBMM, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığındaki törenlere katıldı. 2019 yılında Polonya’nın başkenti Varşova’da 36 ülkeden 234 katılımcının yer aldığı uluslararası EPALE konferansında Türkiye’yi temsilen sunum gerçekleştirdi. Bu başarısı nedeniyle dönemin Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK tarafında Dünya Öğretmenler günü özel programına davet edildi ve aynı yıl 24 Kasım Öğretmenler günü Ankara’daki kutlama törenlerine katıldı.

Konuğumuz Milli Eğitim Bakanlığı ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağında) 1 Milyon öğretmen eğitimlerinde görev alıyor. Aynı zamanda 4 Milyon kamu çalışanının erişim sağladığı T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Eğitim Portalı olan Uzaktan Eğitim Kapısında eğitimler veriyor.

Uluslararası UDEMY eğitim portalında 104 ülkeden 50.000’den fazla öğrencisi olan eğitmenimizin puanı 5 üzerinden, 4.8. Uluslararası geçerliği olan Microsoft Office Specialist sertifikalı eğitmen olma ünvanının yanında 2019 yılı Global Teacher Awards (Küresel Öğretmen Ödülü) uluslararası ödülünü kazanmıştır. 

MYK (Mesleki Yeterli Kurumu) tarafından hazırlanan ve resmi gazetede yayınlanan Bilişim Alanındaki “Web ve Çoklu Ortam Geliştiricisi, Ağ Teknolojileri Elemanı, Bilgisayar Donanım Elemanı, BT Satış Sorumlusu, Yazılım Uygulama ve Destek Elemanı, Yazılım Uygulama ve Destek Elemanı, BT Çözümleri Uzmanı” Ulusal Meslek Standartlarında Teknik Çalışma grubunda danışman olarak görev almıştır.

Hakan YANDIM alanında en çok satan Bilgisayar Öğrenmenin Kısayolu kitabının da yazarı. Aynı zamanda İleri Excel Öğrenmenin Kısayolu kitabının da yazarı olan eğitmenimizin yayınlanmış 8 adet kitabı yer alıyor. Yayınlanmış ve hale satışı devam eden 9 kitapta bölüm yazarlığı bulunan eğitmenimiz Bozüyük Halk Eğitimi Merkezinde Bilişim Teknolojileri öğretmenliğinin yanı sıra halen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde uzaktan eğitim yöntemi ile ileri Excel eğitimleri veriyor.