ZİHİN ENGELLİLER EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI

“ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖNCELİKLİ ALAN)” KADROSUNA BAŞVURAN ADAYLARIN

GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

28.12.2021 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Üniversitemiz Öğretim Elemanı Alım ilanında yer alan “Özel eğitim alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.” açıklamalı Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Ana Bilim Dalı “Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan)” kadrosuna başvuran adaylar için yapılan ön değerlendirme sonucuna göre giriş sınavına girmeye hak kazanan adayların sözlü giriş sınavları, 19.01.2022 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda yapılmış ve sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 15. maddesi gereğince, sözlü sınav sonucu 70 puanın altında puan alanların isimlerine nihai değerlendirmede yer verilmemiştir.

Ekte ayrıntılı veriler mevcuttur.

GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

Sıra No

T.C. Kimlik No

Adı Soyadı