7417 Sayılı Af Yasası Kapsamında Yapılan Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

5 Temmuz 2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 Sayılı Kanun’un 35 Maddesi ile 2547 Sayılı Kanuna Eklenen Geçici 83 üncü maddesi gereğince Af Kanunundan yararlanarak Üniversitelerine kayıt yaptıran ve Fakültemiz Programlarına yatay geçiş yapmak üzere başvuran aşağıda bilgileri yer alan öğrencilerin başvuru evrakları değerlendirilerek,  söz konusu öğrencilerden kayıt hakkı uygun bulunanların 24-25 Kasım 2022 tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmaları ve 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle eğitime başlamaları Fakültemiz Yönetim Kurulu tarafından uygun görülmüştür.

Sıra No

Adı Soyadı

T.C. Kimlik No

Üniversitesi ve Programı

Fakültemizde Başvurduğu Program

Kayıt Hakkı

D**** İ*******

43******684

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi /

Türkçe Öğretmenliği (İ.Ö.)

Türkçe Öğretmenliği

Uygun

24-25 Kasım 2022 tarihlerinde kesin kayıt hakkı bulunmaktadır.

M***** Ç****

48******128

Uludağ Üniversitesi / Otomotiv Mühendisliği

İlköğretim Matematik Öğretmenliği

değil

Öğrencinin üniversiteyi kazandığı yıl (2011) Fakültemizde İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı bulunmamaktadır.

N***** Y*****

24******906

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa/

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

değil

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programının yatay geçiş kontenjanı bulunmamaktadır.