2022-2023 Öğretim Yılı Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı

MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI

2022-2023 ÖĞRETİM YILI

ÖZEL YETENEK SINAVI PROGRAMI

2022-2023 Öğretim Yılı Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı iki komisyon ile eş zamanlı olarak yürütülecektir. Adaylar sadece isimlerinin yazılı olduğu komisyonda sınava gireceklerdir. Adayların sınava girmeden önce çalgı akortlarını yapmış olmaları ve sınav ile ilgili hazırlıklarını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Sınavda Özel Gereksinimli Adaylara giriş önceliği tanınmakta ve sınavda Özel Eğitim Anabilim Dalı’ndan bir öğretim elemanının refakati sağlanmaktadır. Engelli adaylar sınava 1. Gün saat 10.00’da gireceklerdir.

• Adayların Sınava Giriş Belgeleri ve TC Kimlik Kartı ile sınav saatinden önce belirtilen sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Adayların sınava giriş esnasında cep telefonu, kamera, ses kayıt cihazı vb. cihazları bulundurmamaları gerekmektedir.

Sınav yerleri aşağıdaki gibidir:

Adres :  Cevatpaşa mahallesi, İnönü caddesi No: 17 (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anafartalar Yerleşkesi, Eğitim Fakültesi Dekanlığı 1.kat  Evrak Kayıt Bürosu) 17010 Merkez/ÇANAKKALE

I. Komisyon Sınav Salonu :  B4 Blok Yeni Bina Konferans Salonu

II. Komisyon Sınav Salonu:  E Blok 5. Kat Terassahne

Ekler

2022-Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi.doc