2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Kurumlararası Yatay Geçiş ve Yurdışı Üniversitelerden Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Asıl ve Yedek Adayların Listesi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında kurumlararası yatay geçiş ve yurdışı üniversitelerden yatay geçiş başvurusu kabul edilen asıl ve yedek adayların listeleri ektedir. İlgili adaylara ilanen tebliğ olunur.

Kayıt Tarihleri:

Kesin Kayıt

15.08.2022

17.08.2022

Yedek Kayıt

18.08.2022

19.08.2022

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  1. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).
  1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge
  1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kayıtları yapılmayacaktır.

Ekler

Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Asıl ve Yedek Adayların Listesi.xls
Yurtdışı Üniversitelerden Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenler.xlsx