2022 - 2023 Akademik Yılı Eğitim Fakültesi Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Yedek Adaylar

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Sonuçları 05.08.2022 tarihinde açıklanmış olup, kazanan adayların kesin kayıtları neticesinde açık kalan kontenjanlar için ekte yer alan Yedek Adayların kayıtları 18-19 Ağustos 2022 tarihlerinde kabul edilecektir.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  1. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).
  1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge
  1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kayıtları yapılmayacaktır.

Ekler

2022 - 2023 Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Yedek Adaylar.xls