AB Eğitim Programları ve Dış İlişkiler

1-Erasmus sayfaya gitmek için tıklayınız.
2-Lingua

• Lingua indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Intercomprehension indirmek için aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.

3-Comenius

• Comenius Nedir? indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Comenius Personel Yetistirme Projesi indirmek için     aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Comenius Ağ Projeleri indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Comenius Okul Proje Örnekleri indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Ulusal Ajans Tanıtım indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Okul Ortaklıkları Başvurusu indirmek için  aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.
  • Comenius Okul Eğitimi indirmek için   aşağıda yer alan ekler kısmından indirebilirsiniz.

4-ECTS sayfaya gitmek için tıklayınız.
5-AEGEE
6-Dış İlişkiler
Diğer Kuruluşlarla İlişkiler:

Hollanda - Hogeschool Ipabo
Japonya - Ehime Üniversitesi
Japonya - Joetsu Eğitim Üniversitesi
Japonya - Matsuyama Shinonome Üniversitesi
Japonya - Tokyo Deniz Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi
Japonya - Okayama Üniversitesi
Bulgaristan - Sofya Üniversitesi

Bulgaristan Sofya Üniversitesi Klasik ve Modern Diller Fakültesi İngiliz ve Amerikan Dili Edebiyatı Bölümü ve İngilizce Öğretmenliği Bölümleri ile 2000 – 2001 yılından itibaren öğretim elemanlarının kısa süreli seminer vermek üzere karşılıklı ziyaretleri sürmektedir.
Ortak konferanslar (İngiliz Dili Eğitimi) yapılmaktadır.
Yayın paylaşımı ve yayın hazırlanması sürmektedir.

Çek Cumhuriyeti - Silesian Üniversitesi
Silesian Üniversitesi İş Yönetimi Fakültesi İletişim Bölümü ile benzer etkinlikler 1997 yılından beri sürmektedir.

Portekiz – Londra Üniversiteleri
Portekiz – Londra Üniversiteleri ile anlaşma yapmak üzere çalışmalar sürmektedir.

Çek Cumhuriyeti - Ostrava Üniversitesi
Yapılan anlaşmalar çerçevesinde 2006-2007 akademik yılı itibariyle ortak projelerin başlaması kararlaştırılmıştır.

Portekiz – Catolica Üniversitesi
Erasmus Programı çerçevesinde öğrenci değişim programı 2005-2006 Akademik Yılından itibaren başlamıştır.

Almanya – Osnabrück Üniversitesi

Almanya – Ludwidsburg Üniversitesi

Norveç – Volda Üniversitesi
Erasmus Programı çerçevesinde öğrenci ve öğretim elemanı değişim programı 2004-2005 Akademik Yılından itibaren başlamıştır.

Yunanistan – Aristotle Thessaloniki Üniversitesi

Belçika – KATHO Teacher Training College

Erasmus Programı çerçevesinde öğrenci ve öğretim elemanı değişim programı 2005-2006 Akademik Yılından itibaren başlamıştır.
Anlaşma kapsamındaki Bölüm/ Ana Bilim Dalları:
İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi ABD
İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği ABD
Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi ABD

CICE: Children's Identity & Citizenship in Europe

Joint European Masters in Citizenship Education

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yunus ERYAMAN (Koordinatör)
A Blok Z-004 nolu oda
Dahili: 3005