"5. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi" Başarı İle Tamamlandı
725-5-uluslararasi-egitimde-arastirmalar

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100.Yılı anısına Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği, Eğitim Fakülteleri Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) ve Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi ve Mükemmeliyet Dünya Konseyi işbirliğinde ''Meeting the Opportunities and Challenges of Educational Research: Multidisciplinary Approach to Educational Research (Eğitim Araştırmalarının Zorlukları ve Fırsatlarıyla Karşılaşma: Eğitim Araştırmalarına Çok-Disiplinli Bir Yaklaşım)'' temalı 5. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (ICRE 2015) 08-10 Ekim 2015 tarihlerinde Trakya Üniversitesinin ev sahipliğinde Balkan Kongre Merkezinde yapıldı.

08 Ekim 2015 Perşembe günü saat 10:30'da Balkan Kongre Merkezi'nde Açılış Programı ile başlanan kongrenin davetli konuşmacıları Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN ve Yükseköğretim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN oldu. Kongre Merkezi Salonun ilgi ile dinlediği ve vizyon geliştirici bulduğu konuşmalarını sundular. Kongre süresince 152 sözlü bildiri ve 18 poster sunumu yapılmıştır. Gelecek sene Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde düzenlenmesi kararı alınmıştır.