ULEAD 2018 - VIII. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği işbirliğinde "Eğitim Uygulamalarında Yenilikçilik ve Yaratıcılığın Gücü (The Power of Innovation and Creativity in Educational Practises)" temalı VIII. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi – ICRE 2018 - 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde Manisa'da düzenlenecektir. http://ulead2018.ulead.org.tr

Değerli Eğitim Araştırmacıları,

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği işbirliğinde  "Eğitim Uygulamalarında Yenilikçilik ve Yaratıcılığın Gücü (The Power of Innovation and Creativity in Educational Practises)" temalı VIII. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi – ICRE 2018 - 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde Manisa'da düzenlenecektir.

Bildiri başvuruları 10 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Kongre konuları ve diğer ayrıntılar için http://ulead2018.ulead.org.tr sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Kongrenin, katılımcılara deneyimlerini paylaşmak ve  öğretme ve öğrenme yöntemlerine, eğitim projelerine ve yeniliklere,   eğitim ve araştırmaya uygulanan yeni teknolojilere ilişkin son gelişmeleri çok kültürlü ve zengin bir atmosferde tartışmak için ideal bir fırsat ve mükemmel bir platform sağlamasını beklemekteyiz. Kongrede sözlü, poster ve sanal olmak üzere 3 sunum yöntemi olacaktır.