EAB 2018 - X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi

27 - 30 Nisan 2018 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenecek olan X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresinin ana teması "Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik (FTMM) Eğitiminde Mükemmellik Arayışı" olarak belirlenmiştir. Onuncusunu düzenleyecek olduğumuz kongremiz Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Eğitim Araştırmaları Birliği, Dünya Eğitim Araştırmaları Birliği, Uluslararası Eğitimciler Birliği ve Uluslararası Nitel Araştırmalar Birliği desteği ile gerçekleştirilecektir. http://congress.eab.org.tr/2018/

X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, aşağıda belirtilen programlar çerçevesinde yapılan araştırmaları içerecektir. Kongre ile ilgili diğer ayrıntılar için http://congress.eab.org.tr/2018/ sayfasından bilgi alabilirsiniz.

- AB Eğitim Programları

- Çevre Eğitimi