Yardımcı Doçent Kadrolarına Başvuran Adaylar İçin Yabancı Dil sınavı

29.12.2017 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Üniversitemiz Akademik PersonelAlımı ilanında yer alan Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen BilgisiEğitimi (2 adet), Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi, Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalları ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü “Yardımcı Doçent” kadrolarına başvuran adaylar için, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin 7. maddesine göre yapılacak olan Yabancı Dil (İngilizce/Almaca) Sınavı 19.01.2018 Cuma günü saat 10.00’da Anafartalar Yerleşkesi Eğitimi Fakültesi E Blok 527 no.lu toplantı salonunda yapılacaktır.