Sınıf Eğitimi ABD 3-D Şubesi "Teknoloji Bağımlılığı" Konusunda Oyun Sergilediler

Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3-D şubesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geliştirdikleri projeyle 27 Nisan 2016 Çarşamba günü taşımalı sistemle eğitim veren Kepez Atatürk İlkokulu ve 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü Bozcaada İstiklal İlkokulu’nda oyunlarını sergilediler.

Proje Danışmanı Öğr.Gör. İffet Aksoy Tokgöz proje kapsamında geliştirdikleri oyunu doğaçlama üzerine yapılandırdıklarını, dramatik kurgunun tamamen öğrencilerine ait olduğunu ve günümüzün en tartışmalı konularından biri olan "Teknoloji Bağımlılığı" konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını belirtirken; bu konuda işbirliğine gittikleri Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Bozcaada İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydemir başta olmak üzere Kepez Atatürk İlkokulu Müdürü Havva Karakaya Çiçek ve Bozcaada İstiklal İlkokulu müdürü Emine Arslan’a projeye gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.