Rusya Fedarasyonu Ünivesriteleri Yatay Geçiş Sonuçları

2015-2016 Akademik Yılında Fakültemize Rusya Fedarasyonu’ndan Yatay Geçiş ile kurum dışından gelmek isteyen öğrencilerin başvuruları değerlendirilerek;

1-      Aşağıda isimleri ilan edilen öğrencilerin 08 Şubat – 10 Şubat 2016 tarihleri arasında kesin kayıtlarının yapılmasına,

2-      İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalına başvuran öğrencilerin Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Hazırlık Eğitimi muafiyet sınavına tabi tutulmasına, başarılı olanlara sınıf intibakı yapılmasına, başarısız olanların hazırlık eğitimi almalarına karar verilmiştir.

Adı Soyadı

Anabilim Dalı

Sınıf

Bilal ÇOBANOĞLU

4

Hazırlık Eğitimi muafiyet sınavına tabi tutulacaklar. Başarılı olanlara sınıf intibakı yapılır. Ders farklılıkları nedeniyle, Üniversitemiz Önlisans - Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereğince öğrenciler alt sınıflara intibak ettirilebilir. Bu konuda ilgili bölüm başkanlıkları yetkilidir.

Ayfer AYDIN

Emine KARA

Emine ÖZDEMİR

4

Senem BİLGİN

Reh. Ve Psik. Danışmanlık

3

Ders farklılığı nedeniyle, Üniversitemiz Önlisans - Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereğince öğrenciler alt sınıflara intibak ettirilebilir. Bu konuda ilgili bölüm başkanlıkları yetkilidir.

Zehra UZER

Reh. Ve Psik. Danışmanlık

3

Not: Hazırlık Eğitimi Muafiyet sınavı tarihi daha sonra duyurulacaktır.