Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalına Ön Kayıt İçin Ek Kayıt Süresi Verilmiştir Ön Kayıt ve Başvuru İşlemleri

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalına 2016-2017 Akademik Yılında alınacak öğrencilerin belirlenmesi amacıyla 06-07 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak Özel Yetenek Sınavı’na  başvuru  için verilen 14-20 Temmuz 2016 tarihleri arasında 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşanan süreç nedeniyle ön kayıt yaptıramayan veya evraklarını Fakültemize ulaştıramayan adayların mağduriyetlerini gidermek amacıyla 16-22 Ağustos 2016 tarihleri arasında ek kayıt süresi verilmiştir.

Başvuru için lütfen tıklayınız.

Ön Kayıt ve Başvuru İşlemleri

1. Özel yetenek sınavına başvurmak isteyen adaylar http://egitim.comu.edu.tr/ adresi duyurular linkinden kayıt işlemleri başlığı altındaki açıklamalar doğrultusunda Çevrimiçi ön kayıt başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra bir çıktısı alınarak kaydet butonuna basarak başvuru yapabileceklerdir. Başvurularının kesinleşebilmesi için imzalı internetten çıktısı alınan aday başvuru formu ile istenen evrakların eksiksiz olarak kargo/APS yoluyla veya elden “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi ÇANAKKALE” adresindeki Özel Yetenek Sınavı Ön Kayıt Bürosuna 22 Ağustos 2016 tarihi mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Bu tarihe kadar belgeleri Dekanlığımıza ulaşmayan adayların ve internetten kayıt işlemleri yaptırmayan adayların her türlü sorumluluk kendilerine aittir. (Postadaki gecikmeler ve farklı adresler gönderilen belgeler dikkate alınmayacak olup bundan tamamen adayın kendisi sorumludur.)

2) Başvuru Evrakları:

a) Aday Başvuru Formu,
b) 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf, (kıyafet yönetmeliğine uygun, cepheden çekilmiş, güneş gözlüksüz, son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
c) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Başvuru evrakları tam olmayan veya yanlış beyanda bulunan adayların ön kayıt işlemi kesinlikle yapılmayacaktır. Sorumluluk tamamen adaylara aittir.