Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Salih Zeki GENÇ'i Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu ve öğrencileri, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Salih Zeki GENÇ'i makamında ziyaret ettiler.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı GENÇDES programı kapsamında desteklenen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ercan KOCAYÖRÜK’ün danışmanlığında üniversitemiz mezunlarından Çanakkale Koleji Okul Psikolojik Danışmanı Berkem Toparlak’ın, Psikolojik Danışman Merve Hasal’ın yürütücülüğünde ve üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü öğrencisi Özlem ŞENCAN’ın kolaylaştırıcılığında ‘’Doğanın Müziğiyle Sağlığın Nefesiyle’’ projesi gerçekleştirildi. Doğanın Müziğiyle Sağlığın Nefesiyle Projesi 20-23 Eylül tarihinde Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde Ayşe Konak Hostel’de uygulandı. Proje kapsamında Yeşilay Formatörü Psikolojik Danışman Fehmi Özel madde bağımlılığı, internet bağımlılığı ve yaşam becerileri konularında katılımcılara etkili öğrenme yaşantıları sundu. Beden Eğitimi Öğretmeni Teoman Erer’in katılımcılar ile gerçekleştirdiği spor faaliyetleri ile katılımcılar, sabah sporu ve düzenli yaşam ile ilgili deneyimler kazandılar. Proje, katılımcıların öğrenmenin yanında eğlenmeleri, sosyalleşmelerine de imkân sağlayarak başarılı bir süreci geride bıraktı. Öncelikle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gençlere olan destekleri için ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne, Kepez Belediyesi’ne, Bayramiç Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan proje ekibi yeni projeler için tüm hızıyla çalışmaya başladı.