Prof. Dr. Özcan Demirel Konferans Verdi

622-prof-dr-ozcan-demirel-konferans-verd

Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme alanında Türkiye'nin önemli isimlerinden Prof. Dr. Özcan Demirel, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında "21. Yüzyılda Öğretmen" konulu konferans verdi.

622-prof-dr-ozcan-demirel-konferans-verd

Etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Teftiş Kurulu Başkanı Ömer Karabay, çok sayıda akademisyen, öğretmen ve öğrenci katıldı.

622-prof-dr-ozcan-demirel-konferans-verd

Prof. Dr. Özcan Demirel yaptığı konuşmada öğretmen yetiştirmenin tarihçesi, Eğitim Fakültelerinin durumu, teknoloji ve bilim dünyasındaki gelişmeler ışında öğretmen eğitiminde yapılması gereken yenilikler konularına değindi. Öğrencileri öğretmen olmaya teşvik etmek için izlenebilecek stratejileri açıklayan Prof. Dr. Özcan Demirel, Eğitim Fakültelerinin mükemmeliyet merkezleri konumuna getirilerek en iyi öğrenciyi çekebilmesi yönünde adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

Konferans sonunda Prof. Dr. Özcan DEMİREL'e plaket ve çiçek takdimi yapıldı.