Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL Eğitim Fakültesi Sınıf Temsilcileri İle Toplantı Yaptı
520-prof-dr-dincay-koksal-egitim-fakulte

Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Fakültesi Sınıf Temsilcileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinledi. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Bilgi Sistemi (EBS) sistemi Diploma Eki, Etiketi, ECTS Etiketi konusunda bilgilendirme yaptı. Bundan sonraki çalışmaların katile belgesini almaya dönük olacağını bu nedenle öğrencilerin dönem sonunda kendilerine uygulanacak olan Öğrenci Memnuniyet Anketlerini samimiyetle cevaplamalarının ve sürece aktif destek vermelerinin önemini vurguladı. Yeni yönetimin öğrenci odaklı olacağını bu nedenle bundan sonraki akademik kurullara öğrenci temsilcilerinin de katılacağı söyledi. Fakültenin SWOT analizinin öğrencilerle birlikte yapılacağını belirtti.

Öğrencilerin çözülmesini istedikleri sorunlar ve önerileri alındı.

520-prof-dr-dincay-koksal-egitim-fakulte