Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar

Kayda gelmeden önce bilinmesi gereken önemli hususlar:

Fakültemizde uygulanan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı yüz yüze eğitim verilen bir program olup Uygulamalı derslerin yüzde seksenine, teorik derslerin yüzde yetmişine devam zorunluluğu bulunmaktadır. Açık veya uzaktan eğitim programımız yoktur.

Dersler iki yarıyıl olmak üzere bir tam yıldır. Ancak, 1. Dönem yoğunlaştırılmış program olarak 02 Ocak 2015 tarihinde başlayıp 15 Şubat 2016 tarihinde hafta sonu (Cumartesi ve Pazar ) günleri yapılacaktır. Herhangi bir nedenle derslerin aksadığı haftalarda hafta içi telafi programı uygulanır.  2. Dönem muhtemelen 20 Şubat 2016 tarihinde başlayıp Haziran 2016 ayı içerisinde sona erecektir. 2. Dönem öğretmenlik uygulaması dersi hafta içi bir gün Milli Eğitim Bakanlığına bağlı orta dereceli okullarda Çanakkale ili içerisinde yapılacaktır. Başka bir ilde yapılması mümkün değildir.

Ders muafiyeti talebinde bulunacaklar gerekli belgeleri 25 Aralık – 31 Aralık 2015 tarihine kadar dekanlığa vermeleri gerekmektedir.

Kayıt Tarihi : 23 – 25 Aralık 2015 tarihleri arasında şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır.

Kayıt Saatleri : 09.00 – 12.00      13.30 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Kayıt Yeri : Eğitim Fakültesi Anafartalar Yerleşkesi Cevat Paşa Mah. A Blok Öğrenci İşleri Bürosu

Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler:

a) Kayıt için başvuru dilekçesi,

b) İki adet vesikalık fotoğraf,

b) Onaylı mezuniyet Belgesi veya Diploma Aslı ve Fotokopisi (Okuyan Lisans Öğrencileri için yeni tarihli Öğrenci Belgesi)

c) Onaylı Transkript Belgesi (4 lü Sistem. Yüzlük Sisteme göre mezun olanlar kendi üniversiteleri dönüşüm tablosuna göre notları çevrilir. Olmayanlar YÖK not dönüşüm tablosunu kullanacaktır.)

d) ÖSYM Sonuç Belgesi Fotokopisi (Avantaj sağlayanlardan istenir.)

e) Nüfus Cüzdanı Aslı ve  Fotokopisi

c) Öğrenim Gideri Harcı Banka Makbuzu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mezunları için yıllık ücret 1.500 TL (Kayıt Sırasında 750 TL)

Diğer Üniversite ve Mezunlarıve okuyanları için Yıllık ücret : 2.000 TL (Kayıt Sırasında 1.000 TL)

Hesap No: Ziraat Bankası Çanakkale Onsekiz Mart Üniv. Şb. IBAN: TR480001002294121577485039

ATM makbuzu geçerli değildir. Yatıranın TC No ve Kimlik Bilgileri eksik olduğundan kabul edilmez. Banka Makbuzunun Açıklamalar kısmına adayın TC Kimlik No, Ad Soyad ve Formasyon 1. Taksit diye mutlaka belirtilmelidir.

İkinci Taksit Ödemeleri : 15 -19 Şubat 2016 tarihinde aynı hesap va bankaya yatırılarak banka makbuzu öğrenci işleri bürosuna getirilecektir.

Kazananlar listesini görmek için aşağıdaki linke tıklayınız!

Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar

Dilekce Örnegi için Tıklayınız!