Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2. Dönem Harç Ücreti Ödenmesi

Fakültemiz bünyesinde 2015 - 2016 Akademik Yılı Yaz Döneminde açılan Pedagojik Formasyon programı II Taksit ödemeleri 1000 TL olup 19 - 30 Eylül 2016 Tarihleri arasında;

Ziraat Bankası Çanakkale Onsekiz Mart Üniv. Şb. IBAN: TR480001002294121577485039  nolu hesaba Türkiyenin her yerinden yatırılabilecektir.

ATM makbuzlarında yatıranın TC No ve Kimlik Bilgileri eksik olduğundan kabul edilmez. Ücretleri mutlaka Bankaya yatırılmalı ve banka makbuzunun açıklamalar kısmına adayın TC Kimlik No, Ad Soyad ve Formasyon 2. Taksit diye mutlaka belirtilmelidir.

Ücretler yatırıldıktan sonra banka makbuzunun bir nüshası eğitim öğretimin başladığı ilk gün toplanacaktır. Sertifikanızı alana kadar ikinci döneme ait makbuzunuzun diğer nüshasını da kendi yanınızda muhafaza ediniz. Sizden, sertifika tesliminde istenebilir. Ücreti yatırdığı halde makbuzu işletmeyen kursiyerlere sertifika basılmayacaktır.

Önemle duyurulur.

Not: Bazı öğrenci velileri para yatırırken kendi isimlerini yazdırmaktadır. Buna kursiyerlerin dikkat etmesi velilerini uyarması gerekmektedir.

Ayrıca dersler 1 Ekim 2016 tarihinde başlayacak olup, akademik takvim ilerleyen günlerde duyurulacaktır.