Özel Yetenek Sınavı ile Kabul Edilen Programların Kesin Kayıt İşlemleri

.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için Resim İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programlarını Asıl listeden kazanan adayların kesin kayıtları 07-11 Eylül 2020 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır. Sınavı kazanan asıl adaylar, listede ilan edilen kesin kayıt süresi içinde istenen evraklar ile Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna bizzat gelmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Posta ile kesin kayıt yapılmaz. Kontenjan açığı olduğu takdirde, Özel Yetenek Sınavına giren yedek adayların 11 Eylül 2020 tarihine kadar dilekçe ile başvuranlar arasından en yüksek puandan başlanmak suretiyle aşağıya doğru sıralama yapılarak kontenjan açığı kadar öğrencinin kesin kayıtları 17-18 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktır.

Resim İş ve Müzik Öğretmenlikleri Programlarına Kayıt Yaptıracak Adaylar için Gerekli Belgeler:

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2020 YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

4. Kimlik fotokopisi. 

5. Müzik Eğitimi Anabilim Dalına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerden 1 adet sağlık kurulu raporu (Sağlık kurulu raporunda “Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim görmesinde hiçbir sakınca yoktur” ifadesi yer alacak) istenir.

Özel Yetenek Sınavını Kazananların Adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 07-11 Eylül 2020

Yedek adayların son başvuru tarihi: 11 Eylül 2020

Yedek adayların kesin kayıt tarihleri: 17- 18 Eylül 2020

Evrakların teslim edileceği adres: “Cevatpaşa mahallesi, İnönü caddesi No:17 (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anafartalar Yerleşkesi,Eğitim Fakültesi Dekanlığı Zemin Kat Öğrenci İşleri Bürosu) ÇANAKKALE”