Özel Öğrenci İlanı

23.07.2016 tarih ve 29779 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencisi iken İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programına yerleştirilen Kaan HANECİOĞLU, 2016 – 2017 Akademik Yılı Güz Yarıyılından itibaren Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’nda özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesi, 23.07.2016 tarih ve 29779 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Mevlana Üniversitesi öğrencisi iken Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programına yerleştirilen Gizem ÇAĞLAYAN’ın, 2016 – 2017 Akademik Yılı Güz Yarıyılından itibaren Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nda özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesi uygun görülmüştür.

Prof.Dr.Dinçay KÖKSAL
Dekan V.