Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersi kapsamında “ÇOMÜ Teknopark Gezisi”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi  2.Sınıf Öğrencileri “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” dersi kapsamında Öğr. Gör. İffet Aksoy rehberliğinde, Çanakkale Teknopark ziyareti gerçekleştirdiler. Çanakkale Teknopark Yönetimi Proje ve İş Geliştirme Kıdemli Uzmanı Burcu KAYACI tarafından, Teknopark tanıtım sunumu yapıldı ve öğrencilere Çanakkale Teknopark ve bölgedeki girişimcilik ekosistemi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğrencilerin soru - cevapları ile son bulan sunumun ardından Çanakkale Teknopark bünyesinde yer alan COSMO 4, GENERİX DESIGN ve ENVEPO girişimci firmalarının kurucuları tarafından kendi başarı öyküleri ve teknopark firması olmanın avantajları anlatıldı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından Çanakkale Teknopark binası gezdirilerek girişimci firma ziyaretleri gerçekleştirildi.