Öğr.Gör. Tamer BEKTAŞ Mansiyon Ödülü Aldı

17-19 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Gazimağusa kentinde Doğu Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen 3. İPEK YOLU Müzik Konferansı kapsamında Kıbrıs konulu şarkı yarışması düzenlenmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Tamer BEKTAŞ, sözleri Emk.Öğr.Gör. Şahine HATİPOĞLU’na ait olan “Kalpleri Kıbrısa Bağlar” isimli bestesiyle yarışmaya katılmış ve 10 finalist arasına girmiştir. Kıbrıs’ta yarışma konserinde seslendirilmiş ve MANSİYON ödülüne seçici jüri tarafından layık görülmüştür.

Uluslararası 3. ipek Yolu Müzik Konferansında “Kıbrıs Konulu Çocuk Şarkıları' yarışması  düzenlenmiştir. Öğr.Gör. Tamer BEKTAŞ'ın “Kalpleri Kıbrıs’a Bağlar” adlı şarkısına MANSİYON ödülü verilmiştir.

Öğr.Gör. Tamer BEKTAŞ'ı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Prof.Dr. Salih Zeki GENÇ
Dekan