Mezuniyet Töreninde Diplomalarını Alacak ve Almayacak Öğrencilerin Dikkatine

.

Mezuniyeti onaylanan öğrencilerimizden; mezuniyet törenine katılmayacak öğrencilerin dikkatine​

Mezuniyet törenine katılamayacak öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihlerde (20-21-22 Haziran) bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Bu öğrenciler, 26 Haziran 2018 tarihinden sonra herhangi bir tarihte ilişiklerini keserek mezuniyet belgesini, hazır değilse geçici mezuniyet belgelerini alabilirler.

Mezuniyet belgesi bir başka kişi tarafından alınacak ise, alacak kişiye Noter Vekâleti verilmesi gerekmektedir. 

Mezuniyeti onaylanan öğrencilerimizden; mezuniyet töreninde diploma almak isteyen öğrencilerin dikkatine 

26 Haziran 2018 tarihinde Saat 17.00’da Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda yapılacak olan mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin ilişik kesmek için yapmaları gereken işlemler;

1.   19.06.2016 tarihinde öğrenci bilgi siteminden şifreleri ile girmeye çalıştıklarında sisteme giremeyen öğrenciler mezun öğrencilerdir. Sisteme giren öğrencilerin not döküm belgelerine bakarak olası bir sorunda danışman hocaları ile görüşmeleri önemlidir.

2.   Mezuniyet törenine katılacakların aşağıda belirtilen tarihlerde Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosundan alacakları İlişik Kesme Formunun kendileri ile ilgili kısımlarını doldurmaları, İlişik Kesme Formunda yer alan Kütüphane (Merkez Kütüphane ve E Blok Giriş Katı) ile İdari Mali İşler Daire Başkanlığı (Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binası) ait kısımları ilgili birime onaylatılmalıdır.

3.   Onaylanmış İlişik Kesme Formu, Öğrenci Kimliklerini (Öğrenci Kimliğini kaybedenlerin yerel bir gazeteye kayıp ilanı vermeleri, gazete ilanı birlikte gelmeleri gerekmektedir) ve diploma kılıfı almak isteyen öğrencilerin açıklamalarda belirtilen hesaplara para yatırdığına ilişkin banka makbuzunu aşağıdaki tabloda belirtilen tarihlerde Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna teslim ederek Diploma defterine imza atmaları gerekmektedir. 

Program Adı

İlişik Kesme Tarihi

Okul Öncesi Öğretmenliği

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

20.06.2018

Sınıf Öğretmenliği

Türkçe Öğretmenliği

Resim-İş Öğretmenliği

21.06.2018

Almanca Öğretmenliği

İngilizce Öğretmenliği

Japonca Öğretmenliği

Fen Bilgisi Öğretmenliği

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

Müzik Öğretmenliği

22.06.2018

 

4.     Diploma ile birlikte diploma kılıfı almak isteyen öğrencilerin S.S. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma Proje Eğitim Kooperatifi hesaplarına Kırk (40) TL ücret yatırması gerekmektedir. Hesap numaraları aşağıda çıkartılmıştır.

 

Ziraat Bankası Çanakkale Kordon Şubesi:

TR95 0001 0008 1359 2104 0150 01

Ziraat Bankası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi:

TR55 0001 0022 9459 2104 0150 03

 

Öğrenci işleri bürosu veya bölüm sekreterliklerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://egitim.comu.edu.tr/fakultemiz/idari-personel-gorev-tanimlari.html