Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı

2015-2016 Akademik Yılı Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Hazırlık Sınıfı

Tekrar Kayıt ve Muafiyet Sınavı ile ilgili Duyuru

Tekrar Kayıt:

2015-2016 Akademik yılında Hazırlık sınıfına tekrar kayıt yaptıracak öğrencilerin ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Zorunlu Japonca Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi'nin 6. maddesi gereğince, aşağıda belirtilen süreler içerisinde Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı'na dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihler, yeni giriş yapacak Hazırlık sınıfı öğrencileri için geçerli değildir. İlk kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt tarihleri Akademik takvimde ilan edildiği şekildedir.

Başvuru başlangıç:           31 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 09:00

Başvuru bitiş:         11 Eylül 2015 Cuma günü saat 15:00

Muafiyet Sınavı:

Sınav başvurusu: Muafiyet sınavına katılmak isteyen tekrar öğrencilerinin ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Zorunlu Japonca Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi'nin 6. maddesi gereğince, aşağıda belirtilen süreler içerisinde Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı'na dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Muafiyet sınav başvuru başlangıç:  31 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 09:00

Muafiyet sınav başvuru bitiş:         09 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 15:00

Sınav hakkı olan öğrenciler:

1.      Yeni kayıtla gelen öğrenciler arasında muafiyet sınavına girmek isteyenler,

2.      Tekrar yapan öğrenciler arasında muafiyet sınavına girmek isteyenler.

Sınav tarihi: 10 Eylül 2015 Perşembe günü

Sınav saati: Daha sonra Anabilm Dalı panosunda ilan edilecektir.

Sınav yeri: Daha sonra Anabilim Dalı panosunda ilan edilecektir.