İki Gözümün Çiçeği Adlı Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

.

Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Özden ve öğrencileri tarafından hazırlanan İki Gözümün Çiçeği adlı şiir dinletisi Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Programa; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar. 

Programda söz alan Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki Genç; üniversitelerin eğitim-öğretim, araştırma ve toplumsal faaliyetlere katkıda bulunma görevleri olduğuna değinerek “Toplumsal gelişmeye katkı sağlama adına yapılabilecek sosyal faaliyetler, çok daha kalbe ve ruha dokunan, kişiye bire bir etki eden etkinliklerdir. Şu an o etkinliklerden birindeyiz. Geleneksel hale gelen bu etkinlikte eminim keyifli zaman geçireceğiz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Mehtap Hoca olmak üzere tüm bölüme ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süha Özden ise 27.yılını tamamlamak üzere olan üniversitemizde bu yıl 6.sı düzenlenen Şiir Dinletisi gibi farklı temalarda yapılan etkinliklerin oluşturduğu zenginliğe dikkat çekerek “Bu akşamın hazırlanmasında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Mehtap Hocamızın hazırlamış olduğu bu etkinliğin daha uzun yıllar sürmesini diliyorum. Katılımlarıyla öğrenci arkadaşlarımızı cesaretlendiren kıymetli misafirlere de hoşgeldiniz diyor ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Programda, öğrenciler solo ve oratoryo şeklinde şiirlerini dinleyicilerle paylaştılar.