Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Yedek Listeden Kayıt Olmaya Hak Kazananlar

Fakültemiz 2016 – 2017 Akademik Yılı Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş ve Müzik öğretmenlikleri özel yetenek sınavları sonucunda kaydını yaptırmayan asıl adayların yerine dilekçe veren yedek adaylardan, kayıt yaptırmaya hak kazananlar aşağıda belirtilmiştir.

Resim – İş Öğretmenliği: 19-20 Eylül 2016 tarihlerinde yapılan kayıtlarda 4 adet boş kontenjan kalmış olup, 1. , 2. , 3. ve 4. Yedek adaylar dilekçe ile başvurmuştur. Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar:

• Ceren Nur GÜLŞAFAK
  • Handenur TEMEL
  • Yonca GEZER
  • Yasin Yılmaz SAÇKAN

Müzik Öğretmenliği: 19-20 Eylül 2016 tarihlerinde yapılan kayıtlarda 2 adet boş kontenjan kalmış olup, 1. ve 4. Yedek adaylar dilekçe ile başvurmuştur. Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar:

• Batuhan GENÇEL
  • Hatice ACAR

Yukarıda adı geçen adayların kesin kayıtları 26 Eylül 2016 tarihinde yapılacaktır. 26 Eylül 2016 tarihi mesai bitiminden sonra, kontenjan açığı olsa bile kayıt yapılmayacaktır.

Müzik Eğitimi Anabilim Dalına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerden tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu istenir.(Sağlık kurulu raporunda Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim görmesinde hiçbir sakınca yoktur ifadesi yer alacak.)