Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 2018 - 2019 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınav Sonuçları

.

Fakültemiz Resim-iş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programlarına Özel Yetenek Sınavları sonucunda yerleşmeye hak kazanan adayların öğrencilik hakkı kazanmaları için 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde aşağıda belirtilen belgeler ile Anafartalar Yerleşkesinde bulunan Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna kesin kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1.Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.
2. 2018 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).
3. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.
4. Kimlik fotokopisi
5. Müzik Eğitimi Anabilim Dalına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerden 1 adet sağlık kurulu raporu (Sağlık kurulu raporunda Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim görmesinde hiçbir sakınca yoktur ifadesi yer alacak.) istenir.

Ekler

Özel Yetenek Sınavı Yönergesi (2018-2019) SON.docx