Güney Kore'li Profesör, Dekanımız Prof.Dr. Salih Zeki Genç'i Ziyaret Etti

Sunchon National Üniversitesi öğretim üyesi ve Uluslararası Eğitimciler Birliği Güney Kore temsilcisi Prof. Dr. Youngcook Jun, ikili işbirliği görüşmeleri yapmak üzere fakültemizi ziyaret etti.

Sunchon National Üniversitesi, Bilgisayar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Youngcook Jun;  Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ile yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişi yapmak üzere bir araya geldi. Yapılan toplantıda Prof. Dr. Mehmet Ali Salahlı bölümün eğitim ve bilimsel faaliyetleri hakkında sunum yapmıştır.
Prof. Dr. Youngcook Jun, Sunchon National Üniversitesinin eğitim yapısı, düzeni ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca Bilgisayar Eğitimi Bölümü ve kendi çalışmaları ile ilgili ders ve akademik etkinlikleri anlattı.