Fakültemiz Öğrenci Temsilcilerinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar'a Ziyaret

635-fakultemiz-ogrenci-temsilcilerinden-

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Dinçay Köksal ile Dekan Yardımcımız Doç. Dr. İlke Evin Gencel, fakülte öğrenci temsilcisi Ahlem Sevim ve bölüm öğrenci temsilcileriyle birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar'ı ziyaret ettiler.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, öğrenci temsilcilerinin Eğitim Fakültesi kampüsünün yenilenmesi projesine ilişkin sorularını cevapladı.

Öğrenci temsilcileri, Eğitim Fakültesine ilişkin projelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar'a ilettiler. Öğrenci temsilcileri, üniversite üst yönetimiyle sorun ve taleplerini rahatlıkla konuşabiliyor olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYINIZ