Fakültemiz Futbol Takımı, Dekanımız Prof.Dr. Salih Zeki Genç'i ziyaret Etti

Fakültemiz Futbol Takımı 1915 Zafer Kupası müsabakaları öncesinde Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ’i makamında ziyaret etti. Sportif faaliyetlere katılmanın ve fakültemizin adını çeşitli etkinliklerle duyurmanın öneminden bahseden Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, takıma başarılar diledi.

3. grupta mücadele edecek takımımız bu Perşembe (12.04.2018) saat 19:00’da ilk maçına çıkacak. Hastanebayırı Halı Sahasında (Anafartalar yerleşkesi karşısı) oynanacak maça tüm Eğitim Fakültesi çalışan ve öğrencileri davetlidir.

Ayrıca Üniversitemiz spor şenliklerine katılmak üzere Futbol takımımıza katılmak isteyen öğrencilerin 25 Nisan ve 1 Mayıs 2018 Tarihlerinde saat 15:30’da Havaalanı Mevkii Gençlik Merkezi Arkası Sentetik Çim Sahada hazır bulunmaları gerekmektedir.