Eğitimde Kuram ve Uygulama (EKU) Dergisinin Ocak 2016 Sayısı Yayınlandı

Editörlüğünü Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL'ın, Editör Yardımcılıklarını Yrd. Doç. Dr. Fatih KANA, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, Dr M. Sercan Uztosun, Dr. Meryem ALTAY, Dr. Mustafa Tekin ve Uzm. Yusuf Mete ELKIRAN'ın yaptığı 10. yılı aşkın süre ile yayın yapan Eğitimde Kuram ve Uygulama (EKU) dergimizin son Ocak 2016 sayısı 388 sayfadan oluşan 17 makale ile yayınlandı.

Fakültemiz 1997-2000 yılları arasında Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürütmüş olan Prof. Dr. Eyüp Özdemir anısına Mart 2016'da Eğitimde Kuram ve Uygulama (EKU) dergisi Fen Eğitimi özel sayısı yayınlanacaktır. Eğitim Fakültemiz ve Fen Edebiyat Fakültesi'ne akademik ve idari açılardan büyük katkılar sağlayan Prof.Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Kimya alanında yapmış olduğu çalışmalar ile alanında öncü öğretim üyelerinden biriydi.

Göndereceğiniz makaleleriniz için yazar rehberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Dergimizin ''Fen Eğitimi Özel Sayısına'' değerli çalışmalarınızı bekliyoruz.

Eğitimde Kuram ve Uygulama' dergimize ulaşmak için lütfen tıklayınız

Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL