Eğitim Semineri : Education Source ile Eğitim Bilimleri Araştırmalarınıza Değer Katın

Education Source Eğitim Semineri

Eğitim Semineri : EBSCO Education Source ile Eğitim Bilimleri Araştırmalarınıza Değer Katın

Yer: ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Yeni Bina 5. Kat Amfi

Tarih: 10 Nisan 2019, Çarşamba

Saat: 14:00 – 15:00

Seminere kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

* Seminer sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim Fakülteleri için özel olarak tasarlanan Education Source veri tabanı, dünyanın en prestijli ve hakemli eğitim dergileri koleksiyonunu sunan, eğitim fakültelerindeki tüm araştırmacılar için birincil danışma kaynağıdır. Arşiv kapsamı 1880’lere kadar uzanan bu eşsiz veri tabanı binlerce dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.

Tam metin içerik:

• 2.000+ tam metin akademik dergi (Örnekler: Educational Leadership, Child Development, Education Digest , eLearning and Software for Education , American Journal of Educational Studies, American Journal on Intellectual and Developmental Disabilities, Education Today)
  • 530+ tam metin kitap ve monograf
  • 2.500+ eğitim ile ilgili konferans bildirisi
  • ERIC’te indekslenen 900’e yakın tam metin dergi,
  • Türkiye kaynaklı eğitim bilimleri dergileri ve daha birçok kaynak