Dr. Öğretim Üyesi Derya GİRGİN’in Projesi 2. Proje Pazarında Nihai Değerlendirmede Yer Almıştır.

.

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Derya GİRGİN’in, Çanakkale Onsekiz Mart bünyesinde akademisyen ve öğrencilere yönelik düzenlenen 2.Proje Pazarı kapsamında hazırlamış olduğu Sosyal Yenilik Temalı proje yapılan ön değerlendirmeler neticesinde, nihai değerlendirmede yer almıştır.  

Geleceğimizi emanet edeceğimiz ve yarının bilim insanları olarak gördüğümüz bugünün gençlerinin proje kültürüyle yetişmelerinin önemini vurgulayan Dr. GİRGİN; Eğitim Fakültesi olarak geleceğimizin öğretmenlerini yetiştiren, onların eğitiminde önemli bir yol gösterici olan akademisyenlerin de proje kültürü ile sorgulayan, araştıran ve üreten bir yapıda olması gerektiğini ifade etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde bu yıl 2. si düzenlenen Proje Pazarı yarışması, somut Ar-Ge düşünce ya da proje önerilerine sahip olan akademisyenlerin, proje önerilerine teknolojik veya finansal katkıda bulunmak isteyen temsilcilerin bir araya gelerek aktif katılımları ile projelerini birbirlerine tanıtmaları yoluyla işbirliği olanaklarına ortam oluşturmaktadır. Teknolojik ve Sosyal Yenilik temalarında gerçekleştirilen 2.Proje Pazarı için 22 Nisan 2019 Pazartesi günü Troia Kültür Merkezi’nde proje sunumları ile nihai değerlendirmeler ve ödül töreni gerçekleştirilecektir.

 

http://projepazari.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/2-proje-pazari-on-degerlendirme-sonuclari-r23.html