Dr. Öğr. Üyesi Yeliz ÖZÜDOĞRU ve Öğrencileri Köy Okulunda Etkinlikler Düzenledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği 3.Sınıf öğrencileri; Dilek TEKİN, Raziye ÇALI ve Feride BAHÇECİ, Dr. Öğretim üyesi Yeliz ÖZÜDOĞRU eşliğinde Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı Mahmudiye İlköğretim Okulunda eğlenceli gösteri deneylerini, 11.03.2019 ve 15.04.2019 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. 20 Nisan 2019 tarihinde ise, Meleğim Kreş’in çocuklar için düzenlemiş olduğu “Doğal Çocuk Festivali” kapsamında da, minik öğrenciler için deneyler hazırlamışlardır. Yapılan deneylerin amacı, öğrencilerin bilime karşı öğrencilerin ilgilerini arttırmak ve öğrencileri araştırma yapmaya yönelterek keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda daha farklı köylere giderek ve daha fazla çocuğa ulaşıp bilimi sevdirmek hedeflenmektedir.