Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Nilüfer Umar BİLSEM'de Eğitim Verdi

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Nilüfer UMAR, Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi -BİLSEM- öğretmen ve velileriyle bilgilerini paylaştı.

Özel yetenekli çocuklar alanında uzman olan Dr. Çiğdem Nilüfer UMAR 22 Aralık Cumartesi günü  sabah seansında Bandırma Bilim ve Sanat Merkezinde görev yapan öğretmenlere  BİLSEM binasında  Bilimsel Araştırma Yöntemleri konusunu işlerken  öğleden sonra da Bandırma  Santral Kültür Merkezi’nde Bilim ve Sanat Merkezi veli ve öğretmenlerine yönelik Yaratıcı Okuma Temelli Farklılaştırma ve Yaratıcı Çocuk Yetiştirme konularını paylaştı. Üstün zekalı ve yeteneklilerin eğitiminde çocuk-BİLSEM-aile üçgeninin birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Dr. Umar’ın seminerlerinden BİLSEM öğretmen ve aileleri çok faydalandıklarını ifade ederek kendisinden bu seminerlerin sürekli olmasını istediler.

Bandırma’yı çok beğendiğini ifade eden ve hayat felsefesi "Bilginin zekâtı yüzde yüzdür" olan Dr. Çiğdem Nilüfer UMAR veli  ve öğretmen eğitimlerine devam etmek üzere Bandırma Bilim ve Sanat Merkezini sık sık ziyaret edeceğini söyledi.

Seminer ve eğitimlere ilişkin haberler Bandırma yerel gazetelerinde de yer aldı. http://www.gercekbandirma.com/ozel-yetenekli-cocuklar-uzmani-dr-cigdem-nilufer-umar-bilsemde-egitim-verdi?fbclid=IwAR3Ks53pCbZ70ScNN6OonDPYmmYynSPhIhVLFDzx48wX8Vt7953ddn75wOQ