Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ Fakültemiz Tüm Öğrenci Temsilcileriyle Toplantı Yaptı

Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Dekan Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Adil ÇORUK, Yrd.Doç.Dr. Salim RAZI ile Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ve Sınıf Öğrenci Temsilcileri ile öğrencilerin ihtiyaçları ile fikir ve taleplerinin tartışıldığı bir toplantı yaptı.

Toplantıda öğrencilerin yeni bahar dönemini tebrik eden Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Eğitim Fakültesi kampüsünün yenilenmesi projesine ilişkin bilgileri paylaştı ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yemekhane, kütüphane, laboratuvar, eğitim-öğretim, dersliklerle ilgili sorunların görüşüldüğü toplantıda temsilciler Eğitim Fakültesi yönetimiyle sorun ve taleplerini rahatlıkla konuşabiliyor olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.