2018-2019 Öğretim Yılı Burs Başvuruları

Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için 2018-2019 Öğretim Yılında Fakültemiz öğrencilerine tahsis edilen burs kontenjanı başvuruları başlamıştır. Başvuru formunda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine giriş yapılamamaktadır

Burs Kontenjanı            : 7 (yedi) kişi

Son Başvuru Tarihi       : 16.10.2018 Salı 17:00

Başvuru Yeri                  : Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri

Burs Verilmeyecek Olanlar

• KYK’dan öğrenim kredisi veya burs almış/almakta olan,
  • 102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan,
  • Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan,
  • Yabancı Uyruklu olan,
  • Ek süre ile öğrenim gören öğrencilere burs verilmeyecektir.

ÖNEMLİ: Dikey Geçiş yapan (iki yıllık bir yükseköğretim programından mezun olup, ara vermeden dört yıllık bir yükseköğretim programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır. Ara vermeden dikey geçiş ile üniversiteye kayıt yaptıran 2018-2019 öğretim yılında 3.sınıfı okuyacak öğrencilerin, okula giriş yılı olarak önlisans programına başladığı yılın yazılması gerekmektedir.

Burs başvurunuzun girişinin yapılabilmesi için ekteki formu eksiksiz ve hatasız olarak okunaklı doldurmanız gerekmektedir.

Ekler

Başvuru Formu.pdf