2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kayıt Yapmaya Hak Kazananlar

.

• Kayıt hakkı kazananların kayıtları 19 – 21 Eylül 2017 tarihleri arasında 09.00 – 12.00/13.30 – 17.00 saatleri arasında Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi E Blokta yapılacaktır.
  • 22 Eylül 2017 Cuma günü mazeret kaydı yapılacaktır.
  • Kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır.

•     Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler:

1- Başvuru Dilekçesi

2- Mezunlar, mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi, Okuyanlar, yeni  tarihli öğrenci belgesi.

3- Onaylı transkript (not) belgesi (Belge aslı kontrol edildikten sonra fotokopi belge de kabul edilecektir.) (Dörtlük not sistemine çevrilmiş. Okuyanlar için yeni  tarihli)

4- Nüfus cüzdan fotokopisi

5- Öğrenim ücretinin ilk taksitinin ilgili bankaya yatırıldığına dair banka dekontu.

-Öğrenim Gideri Ücreti: 2000 TL. (1000+1000) iki eşit taksitle alınacaktır. (Öğrenim Gideri Ücretinin yatırılacağı İBAN NO: TR480001002294121577485039 – Ziraat Bankası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Şubesi) –Banka dekontların üzerinde kayıt yaptıranın isim ve soyismi ile T.C. Kimlik numarasının bulunması gerekmektedir.

6- 2 adet vesikalık fotoğraf

• Birinci Dönem dersleri 2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılında, 14 (ondört) haftada tamamlanacaktır. Dersler, ilk hafta 23 Eylül 2017 Cumartesi günü başlayacak olup, dersler cumartesi günleri Üniversitemiz Çanakkale Şehitleri Yerleşkesinde bulunan Fakültemiz binasında (İlahiyat Fakültesi yanı) yapılacaktır.
  • Başvuruda yanlış veya eksik beyanda bulunup kayıt hakkı kazananların kesin kayıtları yapılmayacaktır.
  • Başvuruda eksik beyanda bulunan veya kesin kayıt hakkı kazanamayanların durumları başvurmaları halinde incelenecektir.
  • Öğrencilerin üst yarıyıllardan ders almaları bulundukları sınıfı değiştirmeyeceğinden, bu durumda olan öğrencilere kesin kayıt hakkı verilmemiştir.
  • Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’nda derslere devam zorunluğu bulunmaktadır. Teorik derslerin %70’ine ve uygulamalı derslerin %80’ine katılmak zorunludur.
  • Kayıt yaptırdıktan sonra kendi isteği ile kayıt sildiren kursiyerlere ücreti iadesi yapılmaz.

Formasyon kaydı yapmaya hak kazananların listesi için tıklayınız.

Kayıt Dilekçesi Örneği İçin tıklayınız.