2016-2017 Akademik Yılı Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Hazırlık Sınıfı Tekrar Kayıt ve Muafiyet Sınavı

Tekrar Kayıt:

2016-2017 Akademik yılında Hazırlık sınıfına tekrar kayıt yaptıracak öğrencilerin ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Zorunlu Japonca Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi’nin 6. maddesi gereğince, aşağıda belirtilen süreler içerisinde Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı’na dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen tarihler, yeni giriş yapacak Hazırlık sınıfı öğrencileri için geçerli değildir. İlk kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt tarihleri Akademik takvimde ilan edildiği şekildedir.

Başvuru başlangıç: 19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 09:00

Başvuru bitiş:        22 Eylül 2016 Perşembe günü saat 15:00

Başvuru yeri:        Anafartalar Kampüsü E-Blok 215 (Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası)

Muafiyet Sınavı:

Sınav başvurusu: Muafiyet sınavına katılmak isteyen tekrar öğrencilerinin ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Zorunlu Japonca Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi’nin 6. maddesi gereğince, aşağıda belirtilen süreler içerisinde Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı’na dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Başvuru tarihleri:  6-9 Eylül 2016 (Salı-Cuma günleri arası) saat 09:00-15:00

19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 09:00-15:00

Başvuru yeri: Anafartalar Kampüsü E-Blok 215 (Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası)

Sınav hakkı olan öğrenciler:

1. Yeni kayıtla gelen öğrenciler arasında muafiyet sınavına girmek isteyenler,
  2. Tekrar yapan öğrenciler arasında muafiyet sınavına girmek isteyenler.

Sınav tarihi: 20-21 Eylül 2016

Sınav saati: Daha sonra ilan edilecektir.

Sınav yeri:  Daha sonra ilan edilecektir.

Ekler

Japonca Eğitimi ABD Duyurusu.pdf