2015-2016 Akademik Yılı Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Seçimi gerçekleştirildi

618-2015-2016-akademik-yili-egitim-fakul

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlke EVİN GENCEL başkanlığında toplanan seçim komisyonunda, İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çiğdem ŞAHİN TAŞKIN, Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih KANA, Eğitim Bilimleri Bölümü öğrencisi Berkem TOPARLAK ve Şube Müdürü Hicret KATIRCI görev aldı.

618-2015-2016-akademik-yili-egitim-fakul

Aday olan üç öğrenci arasında bölüm öğrenci temsilcileri tarafından yapılan oylamada yedi oy kullanıldı. Eğitim Bilimleri Bölümü öğrencisi Sefa DOĞAN 2 oy, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü öğrencisi Ahmet Fatih BİLEN 2 oy ve İlköğretim Bölümü öğrencisi Ahlem SEVİM 3 oy aldı.  Demokratik bir süreçle Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi seçilen ve fakülte tarihimizdeki ilk bayan temsilci olan Ahlem SEVİM'e görevinde başarılar diliyoruz.