2014-2015 YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON STAJ GRUPLARI
1- 23.02.2015 Pazartesi gününden itibaren Öğretmenlik Uygulaması alan tüm öğrenci grupları; öğretim elamanlarıyla uygulama okuluna gidecek, okul yönetimi ve rehber öğretmenlerle tanıştırılacaktır.
2-Öğrencilerin haftalık uygulama gün ve saatleri rehber öğretmen ile birlikte hazırlanacak ve bir örneği öğretim elamanın da bulunulacaktır.
3- Öğretmenlik uygulamasına katılan bütün öğrencilerin Gözlem (değerlendirme) formları staj okullarında öğretim elamanı tarafından (ders izlemeye gidilerek) doldurulacaktır.
4- Öğretmenlik Uygulamasının bitiminde rehber öğretmenlerin stajyer öğrenci Gözlem (değerlendirme) formları öğretim elamanı tarafından rehber öğretmen yada okul yönetiminden elden teslim alınacaktır.

Staj Gruplarını Görmek İçin Lütfen  tıklayınız...

Pedagojik Formasyon Birimi